SMACC Sydney 2019

SMACC – Vi er fra DK-AKUT taget til den anden side af kloden for at deltage i den absolutte sidste SMACC (Social Media and Critical Care) konference nogensinde. Teamet bag har nemlig proklameret, at det efter i år er slut med SMACC. Nærmer betegnet drejer det sig om konferencen SMACC 2019 i Sydney Australien.

Fra DK-AKUT vil i have fornøjelsen af Anders Jørgensen og Larshan Perinpam som vil forsøge på bedste mulige måde at dele de guldkorn vi hører undervejs i den 3 dage lange konference.

Vi har været heldig og få muligheden for at købe billetter til konferencen som er total udsolgt! 3.000 deltager fra alle dele af verdenen er samlet for at høre de dygtige foredragsholdere. Deltagelsen har været udbudt igennem lodtrækningen der konferencen er eftertragtet at deltage i.

Vi vil løbende under konferencen forsøge at udgive det vi oplever og ser. Ligeledes kan i følge med på DK-AKUT Instagram profil: DK-AKUT.

 

Disclosure: Alle udgifter i forbindelse med konf. Er betalt af os selv, så alt hvad vi skriver her er alene vores holdninger og observationer dagen ud, det betyder også at vi ikke er kompromiteret i det vi udvælger på den ene eller den anden måde.

Default image
Larshan Perinpam
Articles: 15

Leave a Reply