Studienoter til Tintinalli’s “Emergency Medicine”

På DKakut støtter vi op om, at flest muligt skal certificeres med EBEEM. Konceptet er her beskrevet på DASEM’s hjemmeside. Derfor er vi i fuld gang med at læse ”Tintinalli’s Emergency Medicin – A Comprehensive Study Guide”. Bogen er hovedpensum til EBEEM eksaminationen, og en grundig gennemlæsning er en forudsætning for at kunne bestå den skriftelige såvel som den praktiske eksamen.

Vi håber at flest muligt vil læse op til EBEEM. Ikke nødvendigvis for at gå op til eksamen (hvilket vi dog vil anbefale), men også i høj grad for at udbygge den akutmedicinske faglighed herhjemme, ved at læse litteratur, der er skrevet af akutmedicinere til akutmedicinere om akutmedicin.

For at lette læsningen en smule vil vi løbende lægge noter til de enkelte kapitler op her på DKakut, suppleret med multiple choice opgaver. Det er en lang proces både at læse bogen grundigt, samtidig med at skrive detaljerede noter, der egner sig til at blive lagt op, men en skønne dag er vi nået bogens mere end 300 kapitler igennem.

Yderligere vil vi gerne invitere til at såfremt i har last også deltager aktivt I diskussionen når de enkelte noter bliver lagt op, hvor vi på den måde kan supplere hinanden viden.

Noterne vil løbende blive lagt op på vores hjemmeside med de første noter fra Sept. 2018.

 

Peer review af:
Larshan Perinpam, Hoveduddannelseslæge i Akutmedicin,
Akutafdelingen Herning, HEV.

Default image
Anders Jørgensen
Articles: 19

Leave a Reply